Coaching

Ouder worden is helemaal zo erg nog niet!  Hoe ouder, hoe wijzer!

Gisteren was ik jarig en voor ik het zelf in de gaten had, was ik alweer jarig! De dagen vliegen om, de tijd lijkt steeds sneller te gaan! Jammer dat het zo snel gaat? Voor mij heeft het ouder worden toch echt veel voordelen!

Waar ik vroeger een probleem van maakte, kunde ik nu het neer te leggen. Tegelijkertijd stelde mezelf vragen die fundamenteler van aard waren. Ik gaf mijzelf ruimte om te leven en andere keuzes dan die van vroeger te maken. Het leven heeft opeens een andere betekenis gekregen.

Ik ben bewuster aan het leven, in de wetenschap dat het voorbij kan zijn en voorbij zal gaan en dat je dus zoveel mogelijk moet genieten van kleine dingen en met de mensen waar je om geeft. Ik heb gekozen om gezond en gelukkig te zijn.

Hoe ouder, hoe wijzer.

Stel je voor dat er steeds een coach naast je zou staan, die je systematisch en stap voor stap begeleidt, naar de plaats waar jij wilt zijn.
Met een stap-voor-stap plan, die je kan implementeren en toepassen. Met een doelgericht en gestructureerd coaching-plan kan ik jouw helpen gezonder en happy’er worden.

Ik ben verpleegkundige, massagetherapeut en werkzaam als health coach met gezond verstand, en geloof mij, dat doe ik met erg veel plezier.

Dat was ook de reden dat ik deze website en bijbehorende Facebookpagina ben opgestart.

Ik wens je welkom in mijn wereld van bewust Healthy&Happy.

Advertenties