Eigen lifestyle

fitness-332278_1920

 

We hebben allemaal een ander lichaam, een ander ritme van leven en ook andere doelen. Iedereen is uniek.

Met speciaal voor jouw ontworpen programma help ik jouw een goede balans te vinden tussen wat is reëel goed voor jouw lichaam en hoe behaal je op een leuke en vooral makkelijke manier jouw gesteelde doelen.

Aangezien dat ieder persoon is uniek, zijn de doelen ook uniek. Als vrouw en mama, partner of dochter, heb je een baan en daarnaast ook nog een heel huishouden? Dan word sporten of uren in de keuken staan zeker lastig.  En dan heb ik het nog niet eens over persoonlijke ”problemen” zoals een ziekte of een blessure.

De bedoeling is dus samen kijken waar je nu staat, waar je naar toe wilt en hoe we dat gaan doen. En ik help je daar in. Ik ben er voor jou.

Iets waar we allemaal naar streven, ongeacht onze doelen, is het hebben van een gezond lichaam. Een lichaam dat ons beschermd tegen ziektes, dat ons energie geeft en waarin we ons fit en fijn voelen, Voor sommige is het vanzelfsprekend hoe ze hun lichaam goed moeten voeden. Maar voor veel dames is het helaas een raadsel wat nu eigenlijk gezonde voeding is, hoe je beter voor je lichaam zorgt of wat je moet doen om die overtollige kilootjes kwijt te raken.

Het optimaal voeden van je lichaam is dan ook het aller belangrijkste wanneer je start met dit programma. Vanuit daar brengen we jouw lichaam in balans waardoor je een fitter, gezonder, energieker & happier lichaam hebt. woman-2827333_1920

Advertenties