Behandelingen

masaz-twarzy-1 Verzorgende gezichtsmassage

Is zeker ontspannend, maar het is bovenal een ideale gezichtsverzorgende behandeling. De massagetechnieken zijn gericht op het stimuleren van de acupunten en meridianen in het gelaat, oftewel de energiepunten en energiebanen.

De massage heeft tot doel om de gezondheid van de huid te verbeteren en om problemen als rimpels en vlekken te voorkomen. Door de massage wordt de bloedcirculatie bevorderd, De massage stimuleert de gezichtszenuwen, waardoor vervolgens ook de huidvernieuwing wordt bevorderd.Dit alles geeft de conditie en de uitstraling van de huid een flinke oppepper.

hand Verzorgende handmassage

De handen worden behandeld met verschillende massagetechnieken, maar het doel is om hiermee ook andere delen van het lichaam te stimuleren. Handmassage kan ingezet worden om even helemaal tot rust te laten komen, zodat ze met hernieuwde energie aan het werk kunnen gaan. Daarnaast is handmassage goed voor de doorbloeding en zorgt het voor soepele handspieren.

nsm Nek- en schoudermassage

Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Het gaat hier niet om zomaar een nek- en schoudermassage. Elk deel van de schouders tot aan de kruin wordt behandeld met een aangepaste massagetechniek. De levensenergie gaat stromen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, gifstoffen worden afgevoerd en het gezicht krijgt zelfs een natuurlijke facelift!

dtm Dieptemassage

Veelal wordt tijdens de massage erg oppervlakkig gewerkt. Soms is een diepere werking echter noodzakelijk, voornamelijk bij de behandeling van mensen die dagdagelijks fysiek op de proef gesteld worden, mensen die te kampen met chronische spierklachten in de lage rug, Frictiemassage, triggerpunten en diepte-effleurages zijn de voornaamste technieken. Dieptemassageperiodes kan afgewisseld worden met zachte massagetechnieken op het weefsel wat rust te gunnen. De massage kan niet  vergeleken worden met klassieke massage.

kamienie  Hot stone massage

Het is een volledige lichaamsmassage met behulp van warme stenen met als doel een volledige relaxatie van het lichaam. Het heeft een ontspannend effect op het zenuwstelsel, waardoor spanningen gemakkelijker losgelaten worden. De warme stenen helpen de spieren ontspannen. Het is daarom een ideale massagebehandeling bij stijve spieren en spierpijn. Verder stimuleert het de bloedsomloop en de werking van de organen. Afvalstoffen worden gemakkelijker uit het lichaam weggevoerd. Hierdoor draagt de massage bij aan het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

index-aspx    Voetreflexologie

Het is een behandelvorm die zich richt op de voeten. Er wordt nog weleens naar voetreflexologie verwezen als een voetmassage, maar dat is niet helemaal juist. De voeten worden wel behandeld met verschillende massagetechnieken, Tijdens een voetreflexologie behandeling worden de reflexzones behandeld door er druk op uit te oefenen. Het hoofddoel van voetreflexologie is om het zelfhelend vermogen van het lichaam aan te spreken bij het behandelen van klachten als stress, angst, rugpijn, hoofdpijn, ademhalingsproblemen, spijsverteringsproblemen, astma en vrowelijke klachten.

cropped-masaz-klasyczny.jpeg   Zweedse massage

Aanraken is een eerste levensbehoefte, net zoals eten en drinken. In onze moderne maatschappij en bij de ontwikkeling van de moderne wetenschap is nauwelijks tot geen aandacht meer voor de kracht van aanraking. Zweedse massage is een bijzondere manier van aanraking waarmee je mensen een moment van rust kunt bieden waarin ze alle beslommeringen los kunnen laten en heerlijk kunnen ontspannen. Op zijn tijd ontspannen is noodzakelijk om lichamelijk en geestelijk in balans te blijven.

Advertenties