Lifestyle

Ouder worden is helemaal zo erg nog niet!  Hoe ouder, hoe wijzer!

Gisteren was ik jarig en voor ik het zelf in de gaten heb, was ik alweer jarig! De dagen vliegen om, de tijd lijkt steeds sneller te gaan! Jammer dat het zo snel gaat? Voor mij heeft het ouder worden toch echt veel voordelen!

Waar ik vroeger een probleem van maakte, kunde ik nu het neer te leggen. Tegelijkertijd stelde mezelf vragen die fundamenteler van aard waren. Ik gaf mijzelf ruimte om te leven en andere keuzes dan die van vroeger te maken. Het leven heeft opeens een andere betekenis gekregen.

Ik ben bewuster aan het leven, in de wetenschap dat het voorbij kan zijn en voorbij zal gaan en dat je dus zoveel mogelijk moet genieten van kleine dingen en met de mensen waar je om geeft. Ik heb gekozen om gezond en gelukkig te zijn.

Hoe ouder, hoe wijzer.

Met hulp van een gezond leefstijl programma’s en producten die niet alleen gebaseerd zijn op gewichtsverlies maar ook op gezondheid voor volwassenen en kinderen ben ik vermagerd, gezonder geworden en daardoor ook gelukkig. Toen dacht ik, dat als ik dat kan, iedereen kan dat ook.

Ik ben verpleegkundige, massagetherapeut en werkzaam als health en weightloss coach, en geloof mij, dat doe ik met erg veel plezier. Dat was ook de reden dat ik deze website en bijbehorende Facebookpagina ben opgestart.

Ik wens je welkom in mijn wereld van bewust Healthy&Happy.

Advertenties