Over mij

28871045_10214338042317435_1322162672271097856_o  Mens sana in corpore sano.

 

Ik ben Katarzyna Sawicka. Ik ben verpleegkundige en werk als transformatiecoach. Zorg geven aan mensen … het hoorde van jongs af bij wie ik ben. Verpleegkundige opleiding was mijn basis om te groeien in het gepast geven van zorg. Van binnen en/of van buiten, vind ik de zorg voor het lichaam belangrijk. Daarom heb ik een opleiding masagolog gevolgd. Op dit manier kon ik voor ontspanning van het lichaam zorgen.

Ouder worden is helemaal zo erg nog niet!  Hoe ouder, hoe wijzer!

Gisteren was ik jarig en voor ik het zelf in de gaten had, was ik alweer jarig! De dagen vliegen om, de tijd lijkt steeds sneller te gaan! Jammer dat het zo snel gaat? Voor mij heeft het ouder worden toch echt veel voordelen!

Waar ik vroeger een probleem van maakte, kunde ik nu het neer te leggen. Tegelijkertijd stelde mezelf vragen die fundamenteler van aard waren. Ik gaf mijzelf ruimte om te leven en andere keuzes dan die van vroeger te maken. Het leven heeft opeens een andere betekenis gekregen.

Ik ben bewuster aan het leven, in de wetenschap dat het voorbij kan zijn en voorbij zal gaan en dat je dus zoveel mogelijk moet genieten van kleine dingen en met de mensen waar je om geeft. Ik heb gekozen om gezond en gelukkig te zijn.

Hoe ouder, hoe wijzer.

Ik ben Katarzyna Sawicka. Ik ben verpleegkundige en transformatiecoach. Ik help jou onderweg naar een gezondere leven. Ik wens je welkom in mijn wereld van bewust Healthy & Happy.

 

 

 

Advertenties