Wat is dat en waarom?

96% van de kinderen en meer dan 70% van de volwassenen eet niet genoeg fruiten en groenten ook al weten we dat groenten en fruiten voorzien het lichaam van belangrijke vitaminen en mineralen.

Deskundigen bevelen vijf porties fruit en groenten per dag aan. Velen van ons proberen elke dag gezond te eten en we weten allemaal dat dit niet altijd even gemakkelijk is. En wanneer jij je echt goed wilt voelen, heeft je lichaam een breed assortiment aan waardevolle voedingsstoffen nodig.

Een uitgebalanceerd voedingspatroon volgen inclusief een gevarieerde selectie aan vers fruit en groenten is je aangeraden.

Omdat dit niet gemakkelijk dagelijks te doen is, heeft de Juice PLUS+® Company de beste delen van 30 soorten fruit, groenten en bessen in capsulevorm geconcentreerd. Je krijgt nu elke dag alle voordelen uit waardevolle plantenstoffen, vitaminen en mineralen. Die vullen verschil tussen wat u eet en wat u zou moeten eten als groenten en fruiten. Je zult ook optimaal voorzien worden van krachtige antioxidanten, die belangrijk zijn voor je welzijn.
Ik heb geprobeerd? Jij ook?  Juice PLUS+® het beste na fruit en groenten.

Juice PLUS+® bestaat uit vers geoogst, geconcentreerd fruit, groenten en bessen en gebruikt alleen maar de beste delen van die fruiten en groenten.

Producten Juice PLUS+® zijn:

-vrij van

  • Gluten
  • Lactose
  • Kunstmatige aroma’s en kleurstoffen
  • Chemische stabilisatoren

muresrode bietenoranje

– hoogwaardig geconcentreerd in de beste delen van fruiten en groenten

Naast andere zaken, laten de resultaten zien dat door Juice PLUS+® de hoeveelheid belangrijke werkzame stoffen in de bloedspiegel verhoogd wordt. En dat binnen een korte periode.

Bron: Circa 30 studies met Juice PLUS+® (meer details op aanvraag).

Test Juice PLUS+® en ervaar de voordelen van een uitgebalanceerde voeding.

 

– bevaten krachtige antioxidanten die beschermen uw lichaam

U wilt uzelf en uw lichaam beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf? Juice PLUS+® kan helpen. Onze hoogwaardige geconcentreerde producten bevatten allerlei soorten belangrijke antioxidanten.

Volgens het American National Cancer Instituut zijn antioxidanten “substanties die cellen kunnen beschermen tegen de schade veroorzaakt door vrije radicalen. Voorbeelden van antioxidanten zijn o.a. betacaroteen, lycopeen, vitamine C en E en andere substanties. Veel van deze antioxidanten komen uit fruit en groenten”. En juist deze substanties krijgt u met Juice PLUS+® binnen.

 

Meer info?

healthyenhappy@gmail.com

 

Advertenties